F-Secure

F-Secure SAFE – 1 laite

|
Ale!

F-Secure SAFE – 1 laite

F-Secure

1 Laite, 1 Vuosi

49,90  27,90 -44%Varastossa

*Ensimmäisen vuoden hinta

Turvallinen maksu
suoraan verkkopankista

Toimitus heti
sähköpostilla

Ota heti
käyttöön

Tuotetunnus (SKU): fsec-safe1-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

F-Secure SAFE suojaa tietokoneesi ja mobiililaitteesi milloin ja missä tahansa

Internetiä selataan nykyään tietokoneiden lisäksi myös puhelimilla ja tableteilla. Siksi on tärkeää hankkia tietoturva-ohjelmisto, joka suojaa kaikki laitteet.

F-Secure SAFE sisältää useita erilaisia ominaisuuksia, joiden avulla verkon käyttäminen on turvallista. F-Secure SAFE on kotimainen ja luotettava tietoturvaohjelmisto, joka turvaa tietokoneesi internetin uhkia vastaan. Käyttämällä F-Secure SAFEä voit selata verkkoa rauhallisin mielin, ilman pelkoa tietokoneen, puhelimen, tabletin tai niiden sisällön vaarantumisesta.

F-Secure SAFE pysäyttää virukset ja muut haittaohjelmat

F-Secure SAFE on yli 30 vuoden kokemuksella kehitetty tietoturvaohjelmisto, joka estää virusten, troijalaisten, matojen, vakoiluohjelmien ja muiden haittaohjelmien pääsyn tietokoneelle. 

Tietoturvaohjelmistoa päivitetään jatkuvasti. Näin F-Secure SAFE ja pilviteknologiaan pohjautuva Security Cloud -teknologia on aina ajan tasalla. Näin F-Secure SAFE suojaa internetissä esiintyviltä uusimmiltakin haittaohjelmilta tehokkaasti. 

Nopea ja tehokas F-Secure SAFE tutkii tietokoneelle tai puhelimeen ladatut ohjelmat ja tiedostot, jotta niiden käyttäminen olisi aina turvallista. Mikäli esimerkiksi asennetusta ohjelmasta löytyy uhka, pysäyttää F-Secure SAFE sen heti. 

F-Secure SAFE suojaa rahojasi ja turvaa verkkopankin käytön ja verkko-ostokset

Virustorjunnan lisäksi F-Secure SAFE tarjoaa turvaa myös muita verkossa piileviä vaaroja vastaan. Esimerkiksi verkkopankkitunnusten urkinta on yleinen hyökkäys, jonka kohteeksi voi joutua myös tavallisena internetkäyttäjänä. 

F-Secure SAFEn sisältämä verkkopankkiturva pitää verkkopankkitunnuksesi turvassa ja rahat suojassa rikollisilta. 

Verkkopankkitunnusten vuotaminen voi pahimmillaan johtaa valtaviin taloudellisiin menetyksiin, joten on viisasta turvata verkkopankin käyttäminen F-Secure SAFEn avulla. 

Kun tietokoneelle tai puhelimeen on asennettu F-Secure SAFE, sujuvat verkkopankin käytön lisäksi myös verkkokauppaostokset ilman murheita tai pelkoa tietoturvariskeistä.

Suojaa yksityisyyttäsi F-Secure SAFEn avulla

F-Secure SAFE suojaa käyttäjäänsä myös identiteettivarkauksilta, jotka ovat käyneet viime aikoina entistä yleisemmiksi. F-Secure SAFEn ansiosta rikolliset tahot eivät pääse varastamaan henkilötietojasi tai käyttämään niitä epätoivotulla tavalla.

F-Secure SAFE antaa perheelle turvaa ja tekee verkon selaamisesta turvallista

On tärkeää, että myös lapset ja nuoret voivat selata internetiä ilman pelkoa ikävistä yllätyksistä. Siksi F-Secure SAFE sisältää lapsilukon, jonka avulla lapsille sopimattoman sisällön voi lukita pois käytöstä. 

Lapsilukon, sisältörajoitusten ja tehokkaan virustorjunnan ansiosta myös nuoremmat käyttäjät voivat surffata netissä ongelmitta. Lisäksi F-Secure SAFEn perhesääntöjen avulla voi rajoittaa ruutuaikaa.

F-Secure Finder -ominaisuuden avulla lapsen voi paikantaa etäyhteyden avulla. Myös esimerkiksi kadonneen laitteen hallinnointi on mahdollista. 

F-Secure SAFE ei hidasta tietokonettasi tai puhelintasi

F-Secure on panostanut siihen, ettei F-Secure SAFE olisi liian raskas tietokoneiden ja mobiililaitteiden pyöritettäväksi. Mikäli uusia haittaohjelmia tai muita hyökkäyksiä ei havaita, et todennäköisesti edes huomaa F-Securen tietoturvaohjelmistoa laitteellasi.

Näin esimerkiksi pelaaminen onnistuu jatkossakin aivan yhtä nopeasti kuin nyt. 

Osta F-Secure SAFE edulliseen hintaan Lisenssikaupasta!

Lisenssikaupan F-Secure SAFE -tilaus sisältää tietoturvaohjelmiston lisenssin vuodeksi yhdelle PC:lle. 

TÄYDENNYS TÄHÄN ERI VARIAATIOT / MONTAKO SUOJATTUA KONETTA 

Maksu tapahtuu turvallisesti suoraan verkkopankin välityksellä. Lisenssi toimitetaan käyttöösi välittömästi sähköpostin välityksellä ja voit aloittaa turvallisen internetin selaamisen heti. 

Kysymykset ja vastaukset

Minkä maalainen yritys F-Secure on? Voinko luottaa F-Secureen?

F-Secure on Suomessa vuonna 1988 perustettu tietoturva-alan yritys. F-Securen tietoturvaohjelmisto edustaa maailman parasta ja turvallisinta luokkaa. Lisenssikaupassa on myynnissä monia F-Securen tuotteita, mm. Internet Security, SAFE yhdelle laitteelle, SAFE kolmelle laitteelle ja SAFE viidelle eri laitteelle.
Käyttäjät voivat olla yhteydessä F-Securen asiakastukeen tietoturvaan liittyvissä kysymyksissä joko puhelimitse tai chatin avulla.
Lisenssi tarjoaa F-Secure SAFEn turvan 12 kuukaudeksi käyttöönotosta alkaen. Turvaa voi jatkaa pidemmälle ostamalla uuden lisenssin kun 12 kuukauden lisenssi on umpeutumassa.
F-Secure SAFE -tietoturvaohjelmistoon voi tutustua tarkemmin F-Securen verkkosivujen välityksellä.