Norton

Norton Security Premium (1 vuosi, 10 laitetta)

|
Ale!

Norton Security Premium (1 vuosi, 10 laitetta)

Norton

10 Laitetta, 1 Vuosi

99,90  49,90 -50%Varastossa

*Ensimmäisen vuoden hinta

Turvallinen maksu
suoraan verkkopankista

Toimitus heti
sähköpostilla

Ota heti
käyttöön

Tuotetunnus (SKU): nrt-pre-10 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Norton Security Premium – 10 laitetta, 1 vuosi

Pelottaako kiristysohjelmat, tietojen kalastelu ja muut verkkouhat, kun käytät verkkopankkia tai selaat ja shoppailet verkossa?

 

Ei hätää. Osta Norton Security Premium, niin saat mielenrauhan missä ja miten tahansa surffaatkin verkossa. Premiumissa on hyvä suojaus, hoidit sitten pankkiasioita tai olit ostoksilla verkossa, niin Norton suojaa salasanasi ja varoittaa epäilyttävästä sisällöstä.

Ohjelmalla helpotat elämääsi ja säästät koneesi tulevaisuuden ja nykypäivän uhilta. Käytössäsi on aktiivinen suojaus kaikilta viruksilta, verkon vaaroilta ja roskapostilta. Norton tunnistaa helposti kaikkivaaralliset tiedostot turvallisten joukosta hyödyntämällä yli 170 miljoonan Norton -käyttäjän antamaa palautetta.

Roskapostin esto pitää kätevästi kaiken ei-toivotun ja  vaarallisen sähköpostin poissa. Tietojen kalasteluyritykset ovat yleinen ongelma tänä päivänä. Norton Premium torjuu sivustot, jotka yrittävät varastaa henkilökohtaisia tietojasi. Identiteettiturva suojaa ja muistaa automaattisesti käyttäjätunnukset ja salasanat, joten et voi kadottaa niitä.

Nortonin oma lapsilukkotoiminto suojaa lapsiasi verkon vaaroilta ja antaa suoran käyttöoikeuden Norton Perhe -palveluun.

Tehokkaalla palomuurilla estät tunkeutujia pääsemästä käsiksi kotiverkkoosi ja torjut vaaralliseksi katsotun tietoliikenteen. Ohjelmalla palautat tietokoneesi muistia ja korjaat yleisimmät ongelmat, mitkä voivat hidastaa konettasi.

  • Norton Security Premium suojaa jopa 10 tietokonetta, Macia, iOS- ja Android-laitteita, ja sisältää vanhempien valvonnan, joka auttaa lapsiasi tutkimaan online-maailmaansa turvallisesti,
  • 25 Gt: n suojatulla pilvitallennustilalla
  • Aktivointikoodi lähetetään sinulle sähköpostilla;
  • Antivirus sisältyy toimitukseen, ja suojauksesi on aina ajan tasalla suojautuaksesi vakoiluohjelmilta, haittaohjelmilta ja vaarallisilta verkkosivustoilta suojaamalla samalla henkilöllisyyttäsi ja verkkotapahtumia
  • Norton voittaa jatkuvasti kilpailijat riippumattomissa, kattavissa -testeissä;
  • AV TESTin antaman parhaan suojan palkinnon voittaja ja
  • 39 kertaa PC Magazine Editorin Choice Award -palkinnon voittaja
  • Huomaa, että jos sinulla on jo Norton-tilaus, vanhoja tilauspäiviäsi ei lisätä tähän uuteen tilaukseen, joten on parasta aktivoida uusi tilauksesi, juuri kun vanha tilauksesi on vanhenemassa
  • Asennus muutamassa minuutissa, helppo käytettävyys,
  • Sisältää rajoittamattoman pääsyn Norton-teknikoille ympäri vuorokauden, ja se tarjoaa 100-prosenttisen takuun, joka auttaa pitämään laitteet viruksista vapaana tai rahat takaisin.

Kysymykset ja vastaukset

Miten turvaan lapseni verkossa?

Voit hallita lastesi verkon käyttöä. Voitte yhdessä turvallisesti tutkia ja tutustua ja näin luoda lapselle turvallisen verkkokokemuksen. Tämä ominaisuus on myös Norton Deluxessa (turvaa 5 laitetta).
Yksi Premium-lisenssi turvaa jopa kymmenen laitetta. Ne voivat olla joustavasti Windowns tai Apple -tietokoneita tai iOS tai Android -älypuhelimia.
Premiumiin kuuluu Nortonin puhelintuki. Puhelintuen ja muiden tukimuotojen yhteystiedot löytyvät Nortonin tuen verkkosivuilta: Contact Norton Support – Norton Phone Number Support options