Norton

Norton 360 Deluxe – 5 laitetta

|
Ale!

Norton 360 Deluxe – 5 laitetta

Norton

89,90  44,90 -50%Varastossa

Turvallinen maksu
suoraan verkkopankista

Toimitus heti
sähköpostilla

Ota heti
käyttöön

Tuotetunnus (SKU): nrt-360-dlx Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Norton 360 Deluxella saat monikerroksisen suojauksen koko perheen laitteille ja yksityisyydelle verkossa. Kaikki yhdessä paketissa.

Pelottaako kiristysohjelmat, tietojen kalastelu ja muut verkkouhat, kun käytät verkkopankkia tai selaat ja shoppailet verkossa?

Ei hätää. Norton 360 Deluxe on luotettava tietoturvaohjelmisto, joka tarjoaa varman ja ajan tasalla olevan virusturvan jopa viidelle laitteelle. Virusturvan lisäksi Norton 360 Deluxe varmistaa sinulle suojan myös muilta verkkouhilta, kuten esimerkiksi identiteettivarkauksilta kaikille laitteille, joita käytät netissä.

Hanki Norton 360 Deluxe viidelle laitteelle ja voit suojata yhdellä kertaa kaikki perheesi älylaitteet ja tietokoneet, tai vaikkapa sekä työ- että vapaa-ajan laitteistosi. Ja surffaa netissä huoletta.

Norton 360 Deluxe: älykäs ja johdonmukainen usean laitteen suojaus

Norton 360 Deluxe sulkee turvallisuusaukon, joka on lukemattomille yksityishenkilöille suuri ongelma: kaikkia Internetiä käyttäviä laitteita ei ole suojattu haittaohjelmien torjunnalla. Esimerkiksi älypuhelimissa ei usein ole vastaavaa puolustuskeinoa. Tämä on ongelmallista jo siksikin, että kaikki nämä laitteet liikkuvat yleensä samanlaisessa verkossa kuin suojatut tietokoneet. Siten haittaohjelmat pääsevät leviämään virustorjuntaohjelmien estämättä. Siksi kattava ja älykäs usean laitteen suojaus on välttämätön. Juuri sellaisen saavat Norton 360 Deluxen ohjelman ostajat.

Suojaa kaikki Internetiä käyttävät laitteet yhdellä ohjelmistolla

Sen sanoo jo nimikin – Norton 360 Deluxe: ohjelmisto lupaa 360 asteen tai yleissuojauksen. Tämä ei tarkoita vain uhkien torjumista vaan myös sitä, mitä kaikkea ohjelmisto suojaa. Keskivertokäyttäjä voi suojata kaikki Internetiä käyttävät laitteensa. Ratkaisu toimii PC-koneissa, MacOS-käyttöjärjestelmää käyttävissä tietokoneissa sekä älypuhelimissa ja tableteissa, joiden käyttöjärjestelmänä on iOS tai Android. Deluxe-versiolla voidaan siten suojata uhilta viisi laitetta. Käyttäjä päättää siitä, mitä nämä laitteet tarkalleen ovat. Siten perhe, jolla on neljä älypuhelinta ja yksi tietokone, voi suojata ohjelmistolla kaikki laitteensa, samoin kuin talous, jossa on kolme PC-konetta, yksi Mac ja yksi tabletti. Tämän usean laitteen suojauksen ansiosta tämä versio sopii kaikenlaisille yksityiskäyttäjille: mainitusta perheestä aina yksittäiseen käyttäjään, jolla on useampia laitteita, jotka hän haluaa suojata samanaikaisesti.

Reaaliaikainen suojaus uhilta

Kehittynyt tietoturva virustorjunnalla auttaa suojaamaan sekä laitteita nykyisiltä ja tulevilta verkkouhilta että henkilökohtaisia ja raha-asioita koskevia tietoja verkossa.

Secure VPN

Selaa anonyymisti ja entistä turvallisemmin VPN-yhteydellä, joka ei kerää lokeja. Lisää pankkitasoinen salaus, jolla varmistat esimerkiksi salasanojen ja pankkitilitietojen suojauksen ja yksityisyyden.

Lapsilukko

Valvo lastesi toimintaa verkossa. Auta heitä tutkimaan verkottunutta maailmaa sekä oppimaan ja nauttimaan siitä entistä turvallisemmin PC-tietokoneilla ja älypuhelimilla. **

Password Manager

Työkalut salasanojen, luottokorttitietojen ja muiden tunnistetietojen vaivattomaan luomiseen, tallentamiseen ja hallitsemiseen verkossa – entistä turvallisemmin

50 Gt pilvivarmuuskopiointitilaa PC:lle

Tallenna tärkeät tiedostot ja asiakirjat kiintolevyn rikkoutumisesta, laitevarkaudesta tai jopa kiristysohjelmasta johtuvan datan menetyksen ehkäisemiseksi.‡‡, 4

SafeCam PC-tietokoneelle

Hälyttää, jos joku yrittää käyttää verkkokameraasi, ja auttaa estämään sen luvattoman käytön5 **

Monikerroksinen suojaus koko perheen laitteille ja yksityisyydelle verkossa – kaikki yhdessä ratkaisussa

Norton 360 Deluxe tarjoaa kattavan haittaohjelmasuojauksen enintään 5 PC-, Mac-, Android- tai iOS-laitteelle sekä lapsilukon, jonka avulla suojaat lapsesi verkossa. Siinä on myös Password Manager salasanojen tallentamiseen ja hallintaan sekä pilvivarmuuskopiointi PC-tietokoneille4.

Norton 360 Deluxe sisältää myös VPN-yhteyden 5 laitteelle ja SafeCamin PC-tietokoneille. Secure VPN mahdollistaa turvallisen ja anonyymin selaamisen, jopa julkisissa Wi-Fi-verkoissa. SafeCam5 PC-tietokoneelle hälyttää ja auttaa estämään verkkokamerasi luvattoman käytön.

Kaikkea kyberrikollisuutta ei voi estää.

 Norton Familyn lapsilukko-ominaisuuksia ei tueta Mac-tietokoneissa.

‡‡ Laitteellasi tulee olla internet-/dataliittymä ja laitteen tulee olla päällä.

4 Nortonin pilvivarmuuskopiointiominaisuudet ovat saatavana vain Windows-käyttöjärjestelmään.

5 Nortonin SafeCam-ominaisuudet ovat saatavana vain Windows-käyttöjärjestelmään.

Kysymykset ja vastaukset

Kuinka monta gigatavua pilvivarmuuskopiointitilaa minulla on?

Deluxessa sinulla on peräti 50 gigatavua pilvivarmuuskopiointitilaa PC:lle.
Kyllä, mukana tulee roskapostin esto-toiminto.
VPN-yhteydellä selaat nettiä anonyymisti ja entistä turvallisemmin. Esimerkiksi teleoperaattorit tai käyttämäsi wifi-verkot eivät tiedä, millä sivuilla käyt. VPN-yhteys ei kerää lokitietoja.