Kaspersky

Kaspersky Internet Security

|
Ale!

Kaspersky Internet Security

Kaspersky

1 Laite, 1 Vuosi

59,90  29,90 -50%Varastossa

*Ensimmäisen vuoden hinta

Turvallinen maksu
suoraan verkkopankista

Toimitus heti
sähköpostilla

Ota heti
käyttöön

Tuotetunnus (SKU): kasp-is-1 Osasto:

Kaspersky Internet Security turvaa selustasi internetissä PC:llä, Macilla ja mobiililaitteilla

Internetissä surffaaminen on hauskaa, mutta siihen liittyy myös riskejä. Yleisimpänä ongelmana verkko on täynnä viruksia ja muita haittaohjelmia, jotka voivat tehdä tietokoneella pahaa tuhoa. Kaspersky Internet Security suojaa sinua internetin vaaroilta, jotta voit keskittyä hauskan pitämiseen.

Kaspersky Internet Security estää monet vaarat

Internetissä liikuttaessa vaarana ovat muun muassa virukset, troijalaiset, madot, vakoiluohjelmat sekä cryptolockerit. Mikäli jokin tai jotkin näistä pahantahtoisista ohjelmistoista pääsevät pesiytymään omalle tietokoneella tai puhelimelle, voi tilanne muuttua harmillisen hankalaksi.

Tästä syystä oma tietokone tai mobiililaite kannattaa suojata laadukkaalla tietoturvaohjelmistolla. Siihen tarpeeseen Kaspersky Internet Security on loistava valinta. Kaspersky Internet Securityn edistynyttä virustorjuntapalvelua päivitetään jatkuvasti, joten se torjuu myös uudet hyökkäykset. 

Kasperskyn tietoturvaratkaisu estää lisäksi web-kameran luvattoman käytön ja suojaa maksutilanteet. Näin esimerkiksi verkkokaupan käyttäminen on turvallista, kun tietokoneelle tai mobiililaitteelle on asennettu Kaspersky Internet Security. 

Kasperskyn Safe Money -ominaisuus estää verkkopankkitunnuksiin liittyvän urkinnan.

Verkkopankkitunnusten vuotaminen voi pahimmillaan johtaa valtaviin taloudellisiin menetyksiin, joten on viisasta turvata verkkopankin käyttäminen F-Secure Internet Securityn avulla. Kun tietokoneelle on asennettu F-Secure Internet Security, sujuvat verkkopankin käytön lisäksi myös verkkokauppaostokset ilman murheita tai pelkoa tietoturvariskeistä.

Kaspersky Internet Security torjuu tehokkaasti myös muihin tietoihin liittyvää urkintaa.

Helppokäyttöistä ja keveää turvaa

Kaspersky on panostanut siihen, että Kaspersky Internet Securityn käyttäminen olisi mahdollisimman helppoa. Ohjelman käyttöliittymä on selkeä eikä Kaspersky Internet Securityn asentaminen vaadi suurta teknistä osaamista. 

Kaspersky Internet Security ei pidä itsestään liian suurta meteliä. Mikäli uhkia tai hyökkäyksiä ei ole havaittu, ei ohjelmistoa välttämättä edes huomaa omalla tietokoneellaan tai puhelimella. Tietoturvaohjelmisto on keveä, eikä sen käyttö hidasta tietokoneen tai puhelimen muuta toimintaa. 

VPN tehostaa suojaustasi verkossa

Kasperskyn VPN-palvelu luo automaattisesti salatun tunnelin, joka estää hakkereita lukemasta lähettämiäsi viestejä tai muuta tietoa. VPN-yhteys kattaa 200 megatavua dataa joka päivä. Erityisesti VPN-yhteydestä on hyötyä julkistä wifiä käytettäessä. 

Joissain tapauksissa VPN:n avulla voi tarkastella maarajoitettua sisältöä. Mikäli jokin sisältö ei ole käytettävissä Suomessa, voit ohjata verkkoliikenteesi esimerkiksi Ruotsiin. 

Osta Kaspersky Internet Security edulliseen hintaan Lisenssikaupasta!

Lisenssikaupan Kaspersky Internet Security -tilaus sisältää tietoturvaohjelmiston lisenssin vuodeksi yhdelle PC:lle, puhelimelle tai tabletille. Mikäli haluat suojata yhtä aikaa useamman laitteen, voit hankkia useampia laitelisenssejä. Kerralla yhteensä 10 laittetta kattavan lisenssin voit hankkia täältä

Tietoturvaohjelmiston maksu tapahtuu turvallisesti suoraan verkkopankin välityksellä. Lisenssi toimitetaan käyttöösi välittömästi sähköpostin välityksellä ja voit aloittaa turvallisen internetin

Kysymykset ja vastaukset

Minkä maalainen Kaspersky on? Onko Kaspersky Internet Security turvallinen?

Kaspersky on venäläinen tietoturvayhtiö, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti asiantuntevasta työstään tietoturvan eteen. Kaspersky Internet Security on äärimmäisen turvallinen tuote ja hyvä valinta tietoturvaohjelmistoksi.
Jokaista laitetta kohtaan vaaditaan yksi laitelisenssi. Mikäli haluat suojata esimerkiksi yhden tietokoneen, yhden puhelimen ja yhden tabletin, tarvitset yhteensä kolme laitelisenssiä.
Kaspersky Internet Security toimii useimmilla moderneilla tietokoneilla ja älypuhelimilla. Tarkemmat järjestelmävaatimukset löytyvät järjestelmävaatimukset-välilehden takaa.