Ilmainen toimitusAvoinna 24/7 [email protected]

Tietoturvalisenssit edulliseti Alennus jopa 57 %!

Voimaantulopäivä: 20.02.2020

Increase AI Oy (”me”, ”me” tai ”meidän”) ylläpitää https://lisenssikauppa.com -sivustoa (jäljempänä ”palvelu”).

Tällä sivulla kerrotaan sinulle käytännöstä, joka koskee henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät Palvelumme, ja niihin liittyviä valintoja.

Käytämme tietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä ole toisin määritelty, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissamme, jotka ovat saatavana osoitteesta https://lisenssikauppa.com

Määritelmät

Palvelu: Palvelu on https://lisenssikauppa.com -sivusto, jota ylläpitää Increase AI Oy.
Henkilötiedot: Henkilökohtaiset tiedot tarkoittavat tietoa elävästä henkilöstä, joka voidaan tunnistaa näistä tiedoista (tai niistä tiedoista tai muista tiedoista, jotka ovat joko hallussaan tai todennäköisesti saatamme hallussaan).
Käyttötiedot: Käyttödatat ovat tietoja, jotka kerätään joko palvelun käytöstä tai itse Palveluinfrastruktuurista (esimerkiksi sivukäynnin kesto).
Evästeet: Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka on tallennettu laitteellesi (tietokoneelle tai mobiililaitteelle).
Data Controller Data Controller tarkoittaa luonnollista tai oikeushenkilöä, joka (joko yksin tai yhdessä tai yhdessä muiden henkilöiden kanssa) määrittelee, mihin tarkoituksiin ja millä tavalla henkilötietoja käsitellään tai on tarkoitus käsitellä.
Tätä tietosuojakäytäntöä varten olemme henkilötietojesi rekisterinpitäjä.

Tietojen käsittelijät (tai palveluntarjoajat) Tietojen käsittelijällä (tai palveluntarjoajalla) tarkoitetaan luonnollista tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja rekisterinpitäjän puolesta.
Saatamme käyttää eri palveluntarjoajien palveluita tietojesi käsittelyyn tehokkaammin.

Rekisteröity (tai käyttäjä) Tietosuoja on mikä tahansa elävä henkilö, joka käyttää Palvelumme ja joka on henkilötietojen kohteena.
Tietojen keruu ja käyttö
Keräämme useita erityyppisiä tietoja eri tarkoituksiin palvelun tarjoamiseksi ja parantamiseksi sinulle.

Kerättyjen tietojen tyypit
Henkilökohtaiset tiedot
Palvelumme käytön aikana voimme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita voidaan käyttää sinuun yhteyttä tai henkilöllisyyttäsi varten (“Henkilötiedot”). Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot voivat sisältää, mutta ei rajoitu niihin:

Sähköpostiosoite
Etunimi ja sukunimi
Puhelinnumero
Voimme käyttää henkilötietojasi ottaaksesi sinuun yhteyttä uutiskirjeiden, markkinointi- tai myynninedistämismateriaalien ja muiden tietojen kanssa, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Voit hylätä minkä tahansa tai kaikkien näiden viestien vastaanottamisen meiltä seuraamalla tilauksen linkkiä tai kaikissa lähettämissään sähköposteissa annettuja ohjeita.

Tietoja käytöstä

Voimme myös kerätä tietoja palvelun käytöstä ja käytöstä (”käyttödataa”). Nämä käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneesi Internet Protocol -osoite (esim. IP-osoite), selaintyyppi, selaimen versio, vierailemasi palvelumme sivut, vierailun aika ja päivämäärä, näillä sivuilla vietetty aika, ainutlaatuinen laitetunnisteet ja muut diagnoositiedot.

Seuranta- ja evästetiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita palvelumme toiminnan seuraamiseksi ja pidämme tiettyjä tietoja.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoa ja jotka voivat sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Käytetään myös muita seurantatekniikoita, kuten majakat, tunnisteet ja skriptit tiedon keräämiseksi ja seuraamiseksi sekä palvelumme parantamiseksi ja analysoimiseksi.

Voit kehottaa selainta kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan milloin eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitain palvelumme osia.

Esimerkkejä käyttämistä evästeistä:

Istuntoevästeet. Käytämme istuntoevästeitä palvelumme ylläpitämiseen.
Ensisijaiset evästeet. Käytämme Preference Cookies -sovelluksia muistaaksesi valintasi ja eri asetukset.
Turvaevästeet. Käytämme turvaevästeitä turvallisuustarkoituksiin.

Tietojen käyttö

Increase AI Oy käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

Palvelumme tarjoaminen ja ylläpitäminen
Ilmoittaa sinulle palvelumme muutoksista
Jotta voit osallistua palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin, kun valitset niin
Tarjoa asiakastukea
Kerätä analyysejä tai arvokasta tietoa, jotta voimme parantaa palveluamme
Valvoa palvelumme käyttöä
Tunnistaa, estää ja puuttua teknisiin ongelmiin
Tarjoaksesi sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä tietoa muista tarjoamistamme tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin mitä olet jo ostanut tai kysynyt, ellet ole valinnut olla vastaanottamatta sellaista tietoa
Henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen perusta yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) nojalla
Jos olet kotoisin Euroopan talousalueelta (EEA), Increase AI Oy: n oikeudellisen perustan lisääminen tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen henkilötietojen keräämiseen ja käyttämiseen riippuu keräämistämme henkilötiedoista ja erityisestä ympäristöstä, jossa niitä kerätään.

Increase AI Oy voi käsitellä henkilötietojasi, koska:

Meidän on suoritettava sopimus kanssasi
Olet antanut meille luvan tehdä niin
Käsittely on laillisten etujemme mukaista, eikä oikeutesi korvaa sitä
Maksujen käsittelyä varten
Noudatamme lakia
Tietojen säilyttäminen
Increase AI Oy säilyttää henkilötietosi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meitä vaaditaan säilyttämään tietosi noudattamaan sovellettavia lakeja), ratkaisemaan riidat ja panemaan täytäntöön lailliset sopimuksemme ja politiikkamme.

Increase AI Oy säilyttää myös käyttötiedot sisäisiä analyyseja varten. Käyttötiedot säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi jos näitä tietoja käytetään turvallisuuden parantamiseksi tai palvelumme toimivuuden parantamiseksi tai jos meillä on laillinen velvoite säilyttää nämä tiedot pidempään ajanjaksoihin.

Tietojen siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää tietokoneisiin, jotka sijaitsevat osavaltion, provinssin, maan tai muun valtion lainkäyttövallan ulkopuolella, ja niitä voidaan ylläpitää tietokoneissa, joissa tietosuojalait voivat poiketa lainkäyttövaltasi laista.

Jos sijaitset Suomen ulkopuolella ja haluat antaa meille tietoja, huomaa, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, Suomeen ja käsittelemme niitä siellä.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sitä seuraavien tietojen toimittaminen edustavat suostumustasi siirtoon.

Increase AI Oy toteuttaa kaikki kohtuullisen tarpeelliset toimenpiteet varmistaakseen, että tietosi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilökohtaisia ​​tietojasi siirretä organisaatioon tai maahan, ellei käytössä ole asianmukaista valvontaa, mukaan lukien tietosi ja muiden henkilökohtaisten tietojen suojaus.

Tietojen julkistaminen

Liiketoimi
Jos Increase AI Oy osallistuu sulautumiseen, hankintaan tai omaisuuden myyntiin, henkilötietosi voidaan siirtää. Annamme ilmoituksen ennen henkilökohtaisten tietojen siirtämistä, ja niihin sovelletaan erilaista tietosuojakäytäntöä.

Tieto lainvalvonnasta

Tietyissä olosuhteissa Increase AI Oy: tä voidaan joutua paljastamaan henkilötietosi, jos niin edellytetään laissa tai vastauksena viranomaisten (esim. Tuomioistuimen tai valtion viraston) päteviin pyyntöihin.

Lailliset vaatimukset

Increase AI Oy voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on välttämätöntä:

Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
Suojata ja puolustaa Increase AI Oy:n oikeuksia tai omaisuutta
Estääksesi tai tutkiaksesi mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
Suojellaksemme palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaista turvallisuutta
Suojautua lailliselta vastuulta

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään tiedonsiirtotapa Internetin välityksellä tai elektroninen tallennus ei ole 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Kalifornian verkkosuojalain (CalOPPA) mukainen signaalien ”älä seuraa” -sääntömme

Emme tue Älä seuraa (“DNT”). Älä seuraa -asetus on selain, jonka voit asettaa ilmoittamaan verkkosivustoille, joita et halua seurata.

Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Älä seuraa -sovellusta käymällä selaimen Asetukset- tai Asetukset-sivulla.

Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset tietosuojaoikeutesi

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA), sinulla on tietyt tietosuojaoikeudet. Increase AI Oy: n tavoitteena on toteuttaa kohtuulliset toimenpiteet, jotta voit korjata, muuttaa, poistaa tai rajoittaa henkilötietojesi käyttöä.

Jos haluat saada tietoa siitä, mitä henkilötietoja meillä on, ja haluat poistaa ne järjestelmistämme, ota meihin yhteyttä.

Tietyissä olosuhteissa sinulla on seuraavat tietosuojaoikeudet:

Oikeus käyttää, päivittää tai poistaa meitä koskevia tietoja. Aina kun se on mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää henkilötietojesi poistamista suoraan tilisi asetusosiossa. Jos et pysty suorittamaan näitä toimia itse, ota meihin yhteyttä auttaaksesi sinua.
Oikaisuoikeus. Sinulla on oikeus saada tietosi oikaistuksi, jos tiedot ovat epätarkkoja tai puutteellisia.
Oikeus vastustaa. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
Rajoitusoikeus. Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.
Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus saada kopio meistä olevista tiedoista jäsennellyssä, koneellisesti luettavassa ja yleisesti käytetyssä muodossa.
Oikeus peruuttaa suostumus. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa, kun Increase AI Oy luottaa suostumukseensi käsitellä henkilökohtaisia ​​tietojasi.
Huomaa, että voimme pyytää sinua tarkistamaan henkilöllisyytesi ennen vastaamista tällaisiin pyyntöihin.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojemme keräämisestä ja käytöstä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen Euroopan talousalueella (ETA).

Palveluntarjoajat

Voimme palkata kolmansien osapuolien yrityksiä ja yksityishenkilöitä helpottamaan Palvelumme (”Palveluntarjoajat”) tarjoamista, Palvelun tarjoamista puolesta, suorittaa Palveluun liittyviä palveluja tai auttaa meitä analysoimaan Palvelumme käyttöä.

Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilötietoihisi vain näiden tehtävien suorittamiseksi meidän puolestamme, ja he ovat velvollisia olemaan paljastamatta tai käyttämättä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Analytics-palveluntarjoajat

Voimme käyttää ulkopuolisia palveluntarjoajia valvomaan ja analysoimaan palvelumme käyttöä.

Google Analytics Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivustojen liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja palvelumme käytön seuraamiseen ja seuraamiseen. Tiedot jaetaan muiden Google-palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja kontekstuaaliin ja yksilöivään oman mainontaverkonsa mainoksia.
Voit kieltäytyä asettamasta aktiviteettiasi Palvelussa Google Analyticsin saataville asentamalla Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Lisäosa estää Google Analyticsin JavaScriptiä (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta tietoja vierailutoiminnan Google Analyticsin kanssa.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja- ja käyttöehdot-verkkosivulla: https://policies.google.com/privacy?hl=fi

Käyttäytymisen uudelleenmarkkinointi

Google AdWords Google AdWords -markkinointipalvelun tarjoaa Google Inc.
Voit poistaa Google Analyticsin käytöstä näyttömainonnassa ja mukauttaa Google Display -verkoston mainoksia käymällä Google-mainosten asetukset -sivulla: http://www.google.com/settings/ads

Google suosittelee myös Google Analyticsin opt-out -selaimen lisäosan – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout – asentamista selaimeesi. Google Analyticsin opt-out -selaimen lisäosa antaa kävijöille mahdollisuuden estää heidän tietojensa keräämistä ja käyttöä Google Analyticsissa.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja- ja käyttöehdot-verkkosivulla: https://policies.google.com/privacy?hl=fi

Käyttäytymispohjainen uudelleenmarkkinointi

Google AdWords Google AdWords -markkinointipalvelun tarjoaa Google Inc.
Voit poistaa Google Analyticsin käytöstä näyttömainonnassa ja mukauttaa Google Display -verkoston mainoksia käymällä Google-mainosten asetukset -sivulla: http://www.google.com/settings/ads

Google suosittelee myös Google Analyticsin opt-out -selaimen lisäosan – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout – asentamista selaimeesi. Google Analyticsin opt-out -selaimen lisäosa antaa kävijöille mahdollisuuden estää heidän tietojensa keräämistä ja käyttöä Google Analyticsissa.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja- ja käyttöehdot-verkkosivulla: https://policies.google.com/privacy?hl=fi

Facebook Facebook-uudelleenmarkkinointipalvelua tarjoaa Facebook Inc.
Voit oppia lisää aihepiiriin perustuvasta mainonnasta Facebookista käymällä tällä sivulla: https://www.facebook.com/help/164968693837950

Jos haluat poistaa käytöstä Facebookin kiinnostuksen kohteisiin perustuvista mainoksista, noudata näitä Facebookin ohjeita: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Facebook noudattaa Digitaalisen mainonnan liittouman perustamaa käyttäytymiseen liittyvää verkkomainontaa koskevia itsesääntelyperiaatteita. Voit myös luopua Facebookista ja muista osallistuvista yrityksistä Yhdysvaltain digitaalisen mainonnan liittouman (http://www.aboutads.info/choices/), Kanadan digitaalisen mainonnan liiton http://youradchoices.ca/ kautta tai European Interactive Digital Advertising Alliance Euroopassa http://www.youronlinechoices.eu/ tai poista käytöstä mobiililaitteesi asetuksilla.

Lisätietoja Facebookin tietosuojakäytännöistä on Facebookin tietosuojakäytännössä: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Maksut

Voimme tarjota Palvelussa maksettuja tuotteita ja / tai palveluita. Tässä tapauksessa käytämme maksujen käsittelyyn kolmansien osapuolien palveluita (esim. Maksuvälittäjät).

Emme säilytä tai kerää maksukorttitietojasi. Nämä tiedot toimitetaan suoraan kolmansien osapuolien maksun käsittelijöille, joiden henkilökohtaisten tietojen käyttöä säätelee heidän tietosuojakäytäntönsä. Nämä maksun käsittelijät noudattavat PCI-DSS: n asettamia standardeja, joita hallinnoi PCI-turvallisuusstandardineuvosto. Tämä on brändien, kuten Visa, MasterCard, American, yhteistä työtä
Ilmaise ja löydä. PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan maksutietojen turvallisen käsittelyn.

Maksuvälittäjät, joiden kanssa työskentelemme, ovat:

Checkout Lue lisää Maksuehdot-sivulta.

Linkit muihin sivustoihin

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille sivustoille, joita emme ylläpitä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännöt.

Meillä ei ole hallintaa kolmansien osapuolien sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä eikä ole vastuussa niistä.

Lasten yksityisyys

Palvelumme ei osoita ketään alle 18-vuotiaita (”lapset”).

Emme kerää tietoisesti henkilökohtaisia ​​tietoja alle 18-vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on toimittanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilökohtaisia ​​tietoja lapsilta tarkistamatta vanhempien suostumusta, poistamme nämä tiedot palvelimilta.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tälle sivulle.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai ilmoituksella palvelussamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan ”voimaantulopäivän”.

Sinua suositellaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan ​​tälle sivulle.

Ota meihin yhteyttä
Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:

Sähköpostilla: [email protected]

In English

Effective date: 16.03.2020

Increase AI Oy (”us”, ”we”, or ”our”) operates the https://lisenssikauppa.com website (hereinafter referred to as the ”Service”).

This page informs you of our policies regarding the collection, use and disclosure of personal data when you use our Service and the choices you have associated with that data.

We use your data to provide and improve the Service. By using the Service, you agree to the collection and use of information in accordance with this policy. Unless otherwise defined in this Privacy Policy, the terms used in this Privacy Policy have the same meanings as in our Terms and Conditions, accessible from https://lisenssikauppa.com

Definitions

  • ServiceService is the https://lisenssikauppa.com website operated by Increase AI Oy
  • Personal DataPersonal Data means data about a living individual who can be identified from those data (or from those and other information either in our possession or likely to come into our possession).
  • Usage DataUsage Data is data collected automatically either generated by the use of the Service or from the Service infrastructure itself (for example, the duration of a page visit).
  • CookiesCookies are small files stored on your device (computer or mobile device).
  • Data ControllerData Controller means the natural or legal person who (either alone or jointly or in common with other persons) determines the purposes for which and the manner in which any personal information are, or are to be, processed.For the purpose of this Privacy Policy, we are a Data Controller of your Personal Data.
  • Data Processors (or Service Providers)Data Processor (or Service Provider) means any natural or legal person who processes the data on behalf of the Data Controller.We may use the services of various Service Providers in order to process your data more effectively.
  • Data Subject (or User)Data Subject is any living individual who is using our Service and is the subject of Personal Data.

Information Collection and Use

We collect several different types of information for various purposes to provide and improve our Service to you.

Types of Data Collected

Personal Data

While using our Service, we may ask you to provide us with certain personally identifiable information that can be used to contact or identify you (”Personal Data”). Personally identifiable information may include, but is not limited to:

  • Email address
  • First name and last name
  • Phone number

We may use your Personal Data to contact you with newsletters, marketing or promotional materials and other information that may be of interest to you. You may opt out of receiving any, or all, of these communications from us by following the unsubscribe link or the instructions provided in any email we send.

Usage Information

We may also collect information on how the Service is accessed and used (”Usage Data”). This Usage Data may include information such as your computer’s Internet Protocol address (e.g. IP address), browser type, browser version, the pages of our Service that you visit, the time and date of your visit, the time spent on those pages, unique device identifiers and other diagnostic data.

Tracking & Cookies Data

We use cookies and similar tracking technologies to track the activity on our Service and we hold certain information.

Cookies are files with a small amount of data which may include an anonymous unique identifier. Cookies are sent to your browser from a website and stored on your device. Other tracking technologies are also used such as beacons, tags and scripts to collect and track information and to improve and analyse our Service.

You can instruct your browser to refuse all cookies or to indicate when a cookie is being sent. However, if you do not accept cookies, you may not be able to use some portions of our Service.

Examples of Cookies we use:

  • Session Cookies. We use Session Cookies to operate our Service.
  • Preference Cookies. We use Preference Cookies to remember your preferences and various settings.
  • Security Cookies. We use Security Cookies for security purposes.

Use of Data

Increase AI Oy uses the collected information for various purposes:

  • To provide and maintain our Service
  • To notify you about changes to our Service
  • To allow you to participate in interactive features of our Service when you choose to do so
  • To provide customer support
  • To gather analysis or valuable information so that we can improve our Service
  • To monitor the usage of our Service
  • To detect, prevent and address technical issues
  • To provide you with news, special offers and general information about other goods, services and events which we offer that are similar to those that you have already purchased or enquired about unless you have opted not to receive such information

Legal Basis for Processing Personal Data under the General Data Protection Regulation (GDPR)

If you are from the European Economic Area (EEA), Increase AI Oy legal basis for collecting and using the personal information described in this Privacy Policy depends on the Personal Data we collect and the specific context in which we collect it.

Increase AI Oy may process your Personal Data because:

  • We need to perform a contract with you
  • You have given us permission to do so
  • The processing is in our legitimate interests and it is not overridden by your rights
  • For payment processing purposes
  • To comply with the law

Retention of Data

Increase AI Oy will retain your Personal Data only for as long as is necessary for the purposes set out in this Privacy Policy. We will retain and use your Personal Data to the extent necessary to comply with our legal obligations (for example, if we are required to retain your data to comply with applicable laws), resolve disputes and enforce our legal agreements and policies.

Increase AI Oy will also retain Usage Data for internal analysis purposes. Usage Data is generally retained for a shorter period of time, except when this data is used to strengthen the security or to improve the functionality of our Service, or we are legally obligated to retain this data for longer periods.

Transfer of Data

Your information, including Personal Data, may be transferred to — and maintained on — computers located outside of your state, province, country or other governmental jurisdiction where the data protection laws may differ from those of your jurisdiction.

If you are located outside Finland and choose to provide information to us, please note that we transfer the data, including Personal Data, to Finland and process it there.

Your consent to this Privacy Policy followed by your submission of such information represents your agreement to that transfer.

Increase AI Oy will take all the steps reasonably necessary to ensure that your data is treated securely and in accordance with this Privacy Policy and no transfer of your Personal Data will take place to an organisation or a country unless there are adequate controls in place including the security of your data and other personal information.

Disclosure of Data

Business Transaction

If Increase AI Oy is involved in a merger, acquisition or asset sale, your Personal Data may be transferred. We will provide notice before your Personal Data is transferred and becomes subject to a different Privacy Policy.

Disclosure for Law Enforcement

Under certain circumstances, Increase AI Oy may be required to disclose your Personal Data if required to do so by law or in response to valid requests by public authorities (e.g. a court or a government agency).

Legal Requirements

Increase AI Oy may disclose your Personal Data in the good faith belief that such action is necessary to:

  • To comply with a legal obligation
  • To protect and defend the rights or property of Increase AI Oy
  • To prevent or investigate possible wrongdoing in connection with the Service
  • To protect the personal safety of users of the Service or the public
  • To protect against legal liability

Security of Data

The security of your data is important to us but remember that no method of transmission over the Internet or method of electronic storage is 100% secure. While we strive to use commercially acceptable means to protect your Personal Data, we cannot guarantee its absolute security.

Our Policy on ”Do Not Track” Signals under the California Online Protection Act (CalOPPA)

We do not support Do Not Track (”DNT”). Do Not Track is a preference you can set in your web browser to inform websites that you do not want to be tracked.

You can enable or disable Do Not Track by visiting the Preferences or Settings page of your web browser.

Your Data Protection Rights under the General Data Protection Regulation (GDPR)

If you are a resident of the European Economic Area (EEA), you have certain data protection rights. Increase AI Oy aims to take reasonable steps to allow you to correct, amend, delete or limit the use of your Personal Data.

If you wish to be informed about what Personal Data we hold about you and if you want it to be removed from our systems, please contact us.

In certain circumstances, you have the following data protection rights:

  • The right to access, update or delete the information we have on you. Whenever made possible, you can access, update or request deletion of your Personal Data directly within your account settings section. If you are unable to perform these actions yourself, please contact us to assist you.
  • The right of rectification. You have the right to have your information rectified if that information is inaccurate or incomplete.
  • The right to object. You have the right to object to our processing of your Personal Data.
  • The right of restriction. You have the right to request that we restrict the processing of your personal information.
  • The right to data portability. You have the right to be provided with a copy of the information we have on you in a structured, machine-readable and commonly used format.
  • The right to withdraw consent. You also have the right to withdraw your consent at any time where Increase AI Oy relied on your consent to process your personal information.

Please note that we may ask you to verify your identity before responding to such requests.

You have the right to complain to a Data Protection Authority about our collection and use of your Personal Data. For more information, please contact your local data protection authority in the European Economic Area (EEA).

Service Providers

We may employ third party companies and individuals to facilitate our Service (”Service Providers”), provide the Service on our behalf, perform Service-related services or assist us in analysing how our Service is used.

These third parties have access to your Personal Data only to perform these tasks on our behalf and are obligated not to disclose or use it for any other purpose.

Analytics Providers

We may use third-party Service Providers to monitor and analyse the use of our Service.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics is a web analytics service offered by Google that tracks and reports website traffic. Google uses the data collected to track and monitor the use of our Service. This data is shared with other Google services. Google may use the collected data to contextualise and personalise the ads of its own advertising network.You can opt-out of having made your activity on the Service available to Google Analytics by installing the Google Analytics opt-out browser add-on. The add-on prevents the Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js and dc.js) from sharing information with Google Analytics about visits activity.

    For more information on the privacy practices of Google, please visit the Google Privacy & Terms web page: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Behavioral Remarketing

  • Google AdWordsGoogle AdWords remarketing service is provided by Google Inc.You can opt-out of Google Analytics for Display Advertising and customize the Google Display Network ads by visiting the Google Ads Settings page: http://www.google.com/settings/ads

    Google also recommends installing the Google Analytics Opt-out Browser Add-on – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout – for your web browser. Google Analytics Opt-out Browser Add-on provides visitors with the ability to prevent their data from being collected and used by Google Analytics.

    For more information on the privacy practices of Google, please visit the Google Privacy & Terms web page: https://policies.google.com/privacy?hl=en

  • FacebookFacebook remarketing service is provided by Facebook Inc.You can learn more about interest-based advertising from Facebook by visiting this page: https://www.facebook.com/help/164968693837950

    To opt-out from Facebook’s interest-based ads follow these instructions from Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217

    Facebook adheres to the Self-Regulatory Principles for Online Behavioral Advertising established by the Digital Advertising Alliance. You can also opt-out from Facebook and other participating companies through the Digital Advertising Alliance in the USA http://www.aboutads.info/choices/, the Digital Advertising Alliance of Canada in Canada http://youradchoices.ca/ or the European Interactive Digital Advertising Alliance in Europe http://www.youronlinechoices.eu/, or opt-out using your mobile device settings.

    For more information on the privacy practices of Facebook, please visit Facebook’s Data Policy: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Payments

We may provide paid products and/or services within the Service. In that case, we use third-party services for payment processing (e.g. payment processors).

We will not store or collect your payment card details. That information is provided directly to our third-party payment processors whose use of your personal information is governed by their Privacy Policy. These payment processors adhere to the standards set by PCI-DSS as managed by the PCI Security Standards Council, which is a joint effort of brands like Visa, MasterCard, American
Express and Discover. PCI-DSS requirements help ensure the secure handling of payment information.

The payment processors we work with are:

Links to Other Sites

Our Service may contain links to other sites that are not operated by us. If you click a third party link, you will be directed to that third party’s site. We strongly advise you to review the Privacy Policy of every site you visit.

We have no control over and assume no responsibility for the content, privacy policies or practices of any third party sites or services.

Children’s Privacy

Our Service does not address anyone under the age of 18 (”Children”).

We do not knowingly collect personally identifiable information from anyone under the age of 18. If you are a parent or guardian and you are aware that your Child has provided us with Personal Data, please contact us. If we become aware that we have collected Personal Data from children without verification of parental consent, we take steps to remove that information from our servers.

Changes to This Privacy Policy

We may update our Privacy Policy from time to time. We will notify you of any changes by posting the new Privacy Policy on this page.

We will let you know via email and/or a notice on our Service, prior to the change becoming effective and update the ”effective date” at the top of this Privacy Policy.

You are advised to review this Privacy Policy periodically for any changes. Changes to this Privacy Policy are effective when they are posted on this page.

Contact Us

If you have any questions about this Privacy Policy, please contact us:

Maksutavat

Voit maksaa tuotteet suoraan omasta nettipankistasi.

Nopea toimitus

Tuotekoodisi toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti kun maksusi on rekisteröitynyt järjestelmäämme.

Turvallinen

Ostaminen on luotettavaa ja turvallista. Kaikki yhteydet on salattu vahvalla salauksella.

Kokemuksia